Megaakut insamling

Megaakut insamling

23 April

Hjälp oss rädda hemlösa och skadade Sebastian!
Om inte vi kan hjälpa Sebastian och han lämnas in på djursjukhus är risken stor att han avlivas då han är hemlös, skadad och halvskygg och det vill vi inte!

Sent igår kväll fick vi ett samtal från upphittaren som lyckats fånga in Sebastian som antagligen har ett brutet ben. Enligt grannarna har Sebastian gått hemlös i 3 år. Äntligen fanns det en eldsjäl som reagerade och fångade in Sebastian. Sebastian är EXTREMT mager, tovig, full av knutor och fästingar. De senaste sex månaderna har han enligt grannar synts hoppa runt på tre ben med ett skadad ben som bara släpar efter honom. Det är horribelt att veta att denna katt gått hemlös så länge och med så mycket smärta i kroppen. Vi har extremt mycket kommande utgifter och för att kunna hjälpa Sebastian behöver vi er hjälp AKUT. Vi är rädda för att detta kommer medföra stora utgifter som vi helt enkelt inte har råd med.

Kan ni hjälpa oss att rädda Sebastian från hemlösheten och se till att han får den vård han som innerligt behöver för att må bra? Kan vi samla in tillräckligt till Sebastian så kan vi säga JA till att hjälpa honom?

Alla bidrag tas tacksamt emot. Stora som små så snälla hjälp oss hjälpa Sebastian
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ” Sebastian”