Minnesinsamling för Stella

Minnesinsamling för Stella

30 Juni

Minnesinsamling för Stella
RIP 29/6-2020

Allt har vart så otroligt rörigt och ledsamt med misärkatterna. Det har varit ändlösa veterinärsbesök och höga räkningar men nu är vi snart i hamn.

Totalt redovisat för misärkatterna cirka 31 000 kr.

De som vart inne på munoperation är Alba, Shekina och Ashera.

De som behöver bokas in när antibiotika ehandling är klar samt bebisar är stora nog är Feliz, Tindra och Bella. Allas munnar är i bedrövligt skick. Om vi nu utgår från att alla är i lika dåligt skick som Ashera var i munnen, har vi kostnader på dessa tre katters munoperationer på cirka 16 200 kr.

Utöver detta har vi kvar två kastreringar (Shekina och Tindra) samt vaccination och chippning för mammorna plus sju kattungar, kostnad cirka 8 500 kr.

Vi har som ni ser en del att samla in och inte mycket tid på oss då vill inte vill att katterna ska ha ont i onödan.

Vi har haft många katter utöver misärkatterna där vi redovisat cirka 45 000 kr i år.

Endast igår fick vi fyra nödrop om totalt åtta katter som snart blir hemlösa men vi har inte mer resurser eller ekonomi att hjälpa. Vi är helt beroende av insamlingarna för att kunna hjälpa.

Vi kämpar hela tiden för att svara på meddelande, ta katter till veterinär, hämta hemlösa katter etc. Vi är trötta men ger inte upp.

Kan vi köra ett sista race för att hjälpa misärkatterna och se till att resten av dessa gosiga troll förblir friska och älskade. Skänk gärna en liten tanke till lilla Stella som igår stillsamt somnade in.

Swish ‪0761-900668 (Anna Morales)
SEB ‪5699 34 793 97
Märk bidrag med ”misär”