Morris II söker Jourhem

Morris II söker Jourhem

8 December

Morris söker jourhem och behöver vår hjälp i Göteborg

Igår fick vi ett samtal från en av våra veterinärer. På operationsbordet ligger Morris på två år som riskerar avlivning. Morris åkte in med en böld efter ett troligt kattslagsmål men hans numera f.d. ägare hade inte försäkring eller råd att betala för Morris. Enda alternativet som återstod var avlivning och vi är evigt tacksamma att veterinären ringde oss för att be om hjälp. Vi tvekade inte en sekund på att rädda Morris och han är nu i trygghet hos oss.

Morris söker ett jourhem där han kan få läka innan han är redo att hitta sitt föralltidhem. Han har just nu ett drän satt på vänster bakben och detta kommer han behöva hjälp att hålla rent. Han VÄGRAR tratt och behöver vara under uppsikt så han inte kommer åt dränet.

Vi ser gärna att du som kan ta emot Morris tillfälligt har möjlighet att hjälpa med detta. Han behöver dessutom tillbaka för att ta bort drän och kolla så att allt läker så har jourhemmet bil och kan vara behjälplig med transport är detta ett stort plus.

Morris medförde även en stor kostnad vi inte hade räknat med och heller inte har råd med. Fakturan landade på 5 068 kr så alla bidrag är varmt välkomna.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Morris II”