Nödrop/Insamling

Nödrop/Insamling

15 December

Nödrop/Insamling

Älskade följare,

Det är både ledsamt och tråkigt att behöva göra dessa inlägg titt som tätt men vi kämpar, och vi kämpar i motvind.

I två månader har vi försökt få igång vårt föreningsbankkonto och föreningsswish men antingen har papper försvunnit spårlöst på posten och inte nått mottagaren och kompletteringar har behövts göra men informationen har nått oss flera veckor efter vilket gör att allt drar ut på tiden. Förhoppningen är att allt ska vara klart tills jul men med tanke på oturen vi haft så är jag skeptisk

Det känns bara tröttsamt och ledsamt…

Det är corona tider och det märks. Antalen övergivna katter är mycket högre än vi haft innan vilket även medfört oväntade ekonomiska utgifter. Jag klarar inte detta själv. Jag klarar det inte utan er och jag är trött. Jag ville egentligen inte göra några insamlingar innan jag hade föreningskontot men jag ser ingen annan utväg än att återigen be om er hjälp.

Oktober – 14:e december har vi redovisat 45 000 kr vilket är otroligt mycket pengar. Pengar som inte finns och fakturor betalas av på löpande band. Denna vecka har vi nio stycken katter inbokade för olika veterinärsbesök med minimumutgifter på cirka 14 000 kr (bara denna vecka).

Om Frans nu inte svarar på behandlingen behövs en helkroppsröntgen som ligger på cirka 8 000 – 10 000 kr i Halland.

Så snälla! Även om jag bett om er hjälp innan hoppas jag inte att ni tröttnar på mig. Jag försöker så gott jag kan men blir helt matt av känslan att vi aldrig klarar av de utgifter vi har och den ständiga oron att någon Tasskatt inte får den hjälp de behöver.

ALLA bidrag tas tacksamt emot
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Märk med ”julklapp”

Bild : Sötis Sotis