Nödrop/Insamling Stallungarna

Nödrop/Insamling Stallungarna

8 Mars

De senaste månaderna har vi försökt att bearbeta människan som bor i huset där vi hämtat alla stallungarna. Människan har vart extremt svår och vill inte samarbeta. Människan vill inte att vi kommer och hämtar resterande katter. Människan har även skänkt bort sitt hus och kommer inom snar framtid flytta om denne inte redan flyttat.

Mobilnumret vi haft kontakt med människan på är nu avstängt. Det enda vi har att gå på är information från grannarna. En granne berättar nu att ena katten verkar vara högdräktig så det är absolut akut att både hon och de andra tas in snarast så hon inte hinner föda ute.

Då vi inte får kontakt med människan kommer vi åka dit i veckan och hoppas att vi kan resonera med denne och ta de katter som är kvar. Vi kommer INTE ge oss förrän de är därifrån.

Vi behöver fristad som kan ta emot en eller flera katter under en period. Då vi har en eventuellt dräktig hona måste man vara beredd att agera fristad minst 13 veckor efter födsel. Vi behöver även ekonomiskt stöd för att ta katterna till veterinär för kastrering, chippning, vaccination och kontroll. 

Alla bidrag tas tacksamt emot. 
Kan ni agera fristad så skicka pm.

Märk med ”Stallungarna”
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97