Rädda Tassens Katthjälp

Rädda Tassens Katthjälp

11 November

Nyheter

Vi står inför en väldigt tuff period och vi är oroliga hur vi ska klara oss.
Tack vare er fantastiska människor och era bidrag samt lotterierna har vi nu kunnat betala av ALLA fakturor. Trots alla era bidrag har vi precis lyckats hålla näsan ovanför ytan.

Vi är givetvis så tacksamma över att ha betalt alla fakturor men sedan juli (4,5 månader) har vi haft veterinärsräkningar på totalt 92 350kr, och då har vi inte redovisat vare sig avmaskning, skabbmedel eller mat. Vi får helt enkelt inte ihop det längre.

Framöver har vi fortsatt mycket utgifter. Vi kan inte hjälpa fler förrän ekonomin finns och dessutom är det fortfarande så många tasskatter som söker för alltid hem som vi även har ett ekonomiskt ansvar för.

Nu sträcker vi ut alla händer och tassar och ber om så mycket hjälp vi bara kan få. Vi behöver hjälp. Katterna behöver, förutom trygghet och kärlek, er hjälp, energi och delningar. Vi kör på med lotterier och hoppas vi kan få in tillräckligt för att hjälpa de katterna vi redan har men just nu kan vi inte hjälpa fler förrän ekonomin är säkrad. Vi kan inte hjälpa till med fler nödrop i nuläget.

Det är tidskrävande och stressigt att hela tiden göra insamlingar och lotterier men vi kämpar så hårt vi kan och så långt vi kan. Vi vet inte mer vad vi kan göra. Vi behöver helt enkelt ett mirakel.
Kan ni snälla kämpa med oss? Så fler katter slipper lida när vintern kommer?

Vi bekostar givetvis så mycket vi bara kan privat, d.v.s. avmaskning, skabbmedel, en del specialkost etc. Vi kör enorma sträckor för att hämta, lämna, ta till veterinär etc. och detta står vi även givetvis för själva.

Nu behöver vi att alla våra tassensföljare hjälper oss så vi slipper sluta hjälpa katter i nöd. En valfri slant är enormt tacksamt och tillsammans kan vi rädda fler och Tassens kan fortsätta kämpa för dessa stackars liven som inte kan föra sin egen talan.

Märk med ”Tassens”
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97