Redovisning Anita

Redovisning Anita

25 Januari

Redovisning/Uppdatering Anita

Dagens belopp: 2 230 kr

Lilla stackars Anita kom till oss sent igår kväll i förskräckligt skick och mager som tusan. I tre år har Anita som är täckt av sår över hela kroppen lidit i tystnad då ingen haft ekonomi att göra en utredning på henne. Usch vad jobbigt hon måste haft det…

Anita har idag vart hos veterinär. Vi tog med salvan som hennes f.d. ägare behandlat henne med och salvan hade bara gjort såren värre. Anita är mager (undernärd) och väger strax under 3 kilo. Anitas sår är väldigt infekterade och därför kan man varken kastrera eller vaccinera henne p.g.a. infektionsrisk. Man har rakat hennes päls och noggrant rengjort hennes sår.

Hon har fått en kortisonspruta idag som håller i en månad och hon sätts på allergifoder för att kunna göra en uteslutning innan man tar massa prover. Vi kommer ha kontinuerlig kontakt med hennes veterinär och uppföljning kommer ske inom en månad så länge hennes sår läker och allt går åt rätt håll annars blir uppföljning givetvis tidigare.

Vi har en lång resa kvar innan Anita är frisk men med allas stöd så fixar Anita detta. TUSEN tack till er alla som bidragit och stöttat Anita!

Vill man skänka en slant till Anita blir hon såklart jätteglad
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Anita”

Anita är svår att ta bild på för så fort man tar fram kameran vill hon bara kela.