Redovisning Anita

Redovisning Anita

16 Mars

Redovisning Anita

Belopp: 2183 kr + 267 kr (medicin)
Totalt: 2450 kr

Nu har Anita varit hos veterinär för att påbörja en grundlig undersökning då hennes hudbesvär har börjat blossa upp igen. Vi har noggrant med veterinär gått igenom Anitas symptom och veterinär tittade systematiskt igenom päls, tassar och öron, kände på mage och lymfkörtlar osv. De tog prover för ringorm som ska skickas iväg till labb och har vi tur kommer svar redan nu i veckan. Annars får vi svaren nästa vecka.

Vi har fått ett recept på ett bredspektrummedel som ska fungera på en mängd olika parasiter så att det kan uteslutas. Man tog ett ”tejpprov” på pälsen för att se om det finns synliga bakterier eller parasiter. Anita är nu satt på en strikt eliminationsdiet med nyköpt foder.

Nästa rekommenderade steg är att ta en biopsi. Om vi inte ser någon bättring nu direkt tyckte veterinären att Anita bör få en kortisondos inom den närmaste veckan och då kan vi välja att göra en biopsi samtidigt (d.v.s. innan kortison) annars behöver vi vänta 6-8 veckor så att kortisonet hunnit gå ur kroppen igen.

Vi har avstämning med veterinär på torsdag igen.

Vill man skicka ett bidrag till Anita går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Anita”