Redovisning Bella

Redovisning Bella

25 Maj

Bella
Dagens belopp: 680 kr

Vad har denna stackars katt gjort för att förtjäna detta helvete och lidande hon går igenom?!? Ansvaret vilar på den förra ägaren som inte tagit något som helst ansvar för någon av sina stackars lidande katter.

Bella fick idag åka in akut till veterinär med sina bebisar Frans och Siri. 
Bella har rasat i vikt sedan födseln och har jättesvårt att äta. I morse var läget akut för den lilla familjen då samtliga inte kunde öppna sina ögon (varken mamma eller små). Alla har kattsnuva och ögoninflammation vilket är otroligt jobbigt. Vid besöket idag tittade man givetvis i Bellas mun och möttes av en horribel syn. De andra katternas tänder är i extremt dåligt skick men Bellas mun kan inte jämföras för den är 20 gånger värre än de andras!

Våra hjärtan blöder för denna stackars nyblivna mamma som har sådan otrolig smärta att hon väljer att inte äta. Det gör för ont och är för smärtsamt.

Tyvärr för Bella så kan vi inte göra något i nuläget då bebisarna är för små och läget är för ostabilt. Förutom mammas näring måste Siri och Frans stödmatas fyra gånger per dag. När ungarna är gamla och stabila nog kan vi boka in Bella för operation men tills dess får hon specialmat, mousse och egentligen vad hon vill som hon känner att hon kan äta för att behålla vikten och livsglädjen.

Vi fasar för Bellas tänder och är ganska säkra på att detta kommer ruinera oss men som alltid fortsätter vi kämpa! Vi misstänker att nästintill alla Bellas tänder kommer få dras och det kommer bli DYRT. ALLA bidrag tas tacksamt emot till stackars Bella. Hon behöver oss så mycket denna stackare. Dagens belopp var inte stort men framtida kostnader kommer bli enorma.

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Bella”