Redovisning Escobar

Redovisning Escobar

16 oktober

Hjälp!!!

Redovisning Escobar
Dagens belopp: 7 360 kr

När vi trodde ekonomin inte kunde bli sämre så hade vi FEL!

Escobar som räddades efter att ha blivit lämnad i en stängd bur utomhus var igår hos veterinär då han haft stora problem med någon typ av allergi som gör att han konstant kliar sig och gör att all päls på magen klias bort och lämnar stora sår efter sig.

Igår gjordes en massiv undersökning med alla tester som nu har skickats in för analys. Det var en mycket mer omfattande och DYRARE undersökning än vad vi hade kunnat ana så jag höll bokstavligen talat på att sätta i halsen när jag idag öppnade fakturan. Inte nog med att fakturan var på 7 360 kr så har vi fortfarande INTE fått Alex och Sigges faktura vilka igår fick sina första vaccinationer och chip (cirka 1500 sek).

Vi kan med ALL säkerhet meddela att vi inte klarar av att hjälpa fler katter nu. ALLA lotteripengar och bidrag har gått till att betala av fakturor och ändå har vi inte riktigt kommit ikapp. Vi ligger nu MINUS och det är sådan ENORM stress att ständigt sitta och ”tigga” pengar till katterna och det ber jag om ursäkt för.

Som grädde på moset har vi fem katter som alla väntar att kastreras, vaccineras x 2 samt chippas till en kostnad av cirka 7 000 kr de närmsta veckorna.

Jag känner mig ledsen och musten börjar sakta gå ur mig. Vi kanske är tjatiga och jobbiga men återigen kommer vi behöva köra lotterier för att hjälpa katterna och får helt enkelt leva från dag till dag med förhoppningen att vi i alla fall kan hjälpa de som vi har kvar.

Vill man skänka en slant tas det tacksamt emot.
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”gåva”