Redovisning f.d. Misärkatterna

Redovisning f.d. Misärkatterna

12 Juni

Redovisning denna gång:
Totalt 11 945 kr

Då vi haft en hel del veterinärbesök den här veckan, försöker vi sammanställa och redovisa allt i ett inlägg.

Ashera (f.d misärkatt) har genomgått en munsanering, röntgen och hon har fått tre forltänder utdragna. Hon har även fått sin sista vaccination.
Kostnad: 5 320 kr

Feliz (f.d misärkatt) har kastrerats, vaccinerats samt blivit chippad. Feliz ena testikel hade inte ramlat ned och därmed fick man snitta honom för att ta bort den. Han ska få sin andra vaccination om tre-fyra veckor och då ska även han bokas in för en munkontroll.
Kostnad: 1 750 kr

Shekina, Luna och Stella har alla blivit vaccinerade och chippade. Ungarna har besiktigats och deras mamma har blivit undersökt. Alla är i fint skick och fria från kattsnuva, så Shekina ska snarast bokas in för sin munoperation och när allt har läkt är det hennes tur att kastreras.
Kostnad: 2 250 kr

Bella, Frans och Siri har kostnader för specialmat, medicin och ersättning.
Kostnader: 2 625 kr

Som ni märker är det mycket utgifter och mycket mer blir det då det är kostsamt att åtgärda tänder, så vi ber er att fortsätta hjälpa dessa stackars vanvårdade katter till ett liv fritt från sjukdomar och smärta.

Totalt redovisat hittills för misär katterna ligger på cirka 24 000 kr och inga bidrag kan någonsin bli för små. Tack, för att du hjälper oss att fortsätta hjälpa misärkatterna.

Swish: 0761-900 668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk din inbetalning med ”gåva”.