Redovisning Misärkatterna

Redovisning Misärkatterna

7 Maj

Redovisning Alba och Shekina
Totalt 3 339 kr inkl. medicin

Ja, ni som redan läst vårt tidigare inlägg idag förstår nog att vi har en extrem tuff period framför oss. Alba och Shekina har båda kattsnuva så det har troligen resterande katter också. Albas mun är i förfärligt skick och full av FORL och det kommer bli extremt kostsamt.

Shekina har patella luxation på båda knäna. En extremt smärtsam åkomma som gör att knäna hoppar ur led. Även om vi skulle hitta billigaste veterinär ligger kostnaden på minst 10 000 kr per knä. Vi kan inte tänka oss annat än att de resterande misärkatter är i lika dåligt skick i både mun och kropp.

Tassens kommer inte klara detta och har ingen aning vad framtiden har i sitt sköte men vi kör in i slutet för att hjälpa de katter som kan räddas men tyvärr tror vi att detta är slutet för oss då förutom ovan operationer av mun och knän har vi kommande utgifter för kastreringar, vaccinationer, chippning och kontroller på över 15 000 kr och det är helt enkelt inte hållbart. Skulle resterande misärkatter vara i lika dåligt skick vet vi inte vad vi gör men vi kör så länge vi kan.

ALLA bidrag tas tacksamt emot – stora som små.
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Mamma”