Redovisning/Uppdatering

Redovisning/Uppdatering

24 April

Dagens belopp: 3545 kr. Medicin redovisas separat.

Denna stackare som gått hemlös i över 3 år kom till oss igår och allt vi kan säga är FY FAN vilket dåligt skick denna katt är i. När vi fick honom blev vi chockade. Han hade mer tovor än vad vi kan beskriva. Stora som knytnävar och hårda som sten. En av tovorna satt fast mellan haka och bröst vilket gjorde att han inte kunde lyfta huvudet. Han var FULL med fästingar. Hans ena bakben låg släpande vid sidan av kroppen. Hans ena tass helt förstörd. Det är en stor katt men så mager och uttorkad.

Vi har idag vart hos veterinär. Hon har klämt på benen och inget är ur led eller brutet dock finns ingen muskelmassa kvar alls. På hans söndriga tass visar det sig att hela trampdynan slitits av samt hans klor. Munnen är horribel. Båda hörntänderna är avslagna. Njurarna kändes förstorade och blåsan var proppfull men har nu tömts.

Blodprov har tagits för att kontrollera njur- och levervärden och alla prover såg bra ut. Tassen utan trampdyna är rengjord och i dagsläget kommer han att få antibiotika och smärtstillande. Vi måste givetvis ha stenkoll att allt går åt rätt håll då amputering kan behövas. Alla tovor är rakade och vi hoppas detta ska hjälpa Sebastian att må bättre och kunna ta sig igenom detta.

Uppskattningsvis är han mellan 5-8 år.
Han kommer kastreras, vaccinerad och chippas när han mår bättre och är starkare.

Vi behöver samla in så mycket vi bara kan till Sebastian för framtida besök så alla bidrag, stora som små, tas tacksamt emot.

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ” Sebastian”