Redovisning/Uppdatering Frans

Redovisning/Uppdatering Frans

7 April

Redovisning/Uppdatering Frans

Belopp: 1 195 kr

Igår var älskade lilla Frans hos ögonspecialist för hans återkommande problem. Förutom en väldigt noggrann undersökning var veterinären tvungen att ”vända ner” hans tårkanal som stack upp ur ögonvrån. Anledningen till varför den ploppar upp är p.g.a. svullnaden och vi hoppas den stannar i sitt korrekta läge. Ögonspecialisten tror inte alls att Frans har klamydia utan misstänker Blefarit. 

Blefarit är en typ av hudåkomma som orsakar ögonlocksinflammation och även om inte veterinären tror att han upplever någon smärta av inflammationen kliar det säkerligen så in i bomben mycket. Han har nu fått en ny salva utskriven som sakta komma dämpa irritationen och som även tar bort klådan. Den ska nu ges fram tills hans återbesök den 20/4. I övrigt såg hans ögon jättefina ut när veterinären ”lyste” dem. 

Det är nästan ofattbart att vi kanske har ett svar på vad som orsakat Frans besvär när vi enda sen han vart en liten bebis sprungit fram och tillbaka till veterinär. Vi håller alla tummar och tassar att man funnit Frans långvariga besvär och istället kan påbörja en behandlingsplan.

Alla bidrag tas tacksamt emot! 
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ” Frans”

Dagsfärsk bild på Frans och hans fina ögon.