Redovisning/Uppdatering Mirjam

Redovisning/Uppdatering Mirjam

2 Juli

Redovisning/Uppdatering Mirjam

Belopp: 5 880 kr

Stackars Mirjam hittades i förrgår helt utslagen på en kolonilott. Upphittaren bar henne 1,5 km hem och kontaktade oss. Igår morse hämtade vi henne och körde henne till veterinär där hon omedelbart lades in med dropp. Mirjam var extremt uttorkad och mager var även väldigt vinglig så man röntgad henne. Hennes munstatus är riktigt illa och hennes klor var längre än vad vi kan beskriva. Röntgen visade en gammal skada på ena höften som självläkt och hon var förstoppad. Man gav henne lavemang och behöll henne för observation. Hennes njurvärden var lite höga men absolut inte katastrofala.

I morse hämtade vi henne men vi tyckte att hennes läge försämrades snabbt. Hon matvägrade och var helt apatiskt så vi rusade igen till veterinär. Där gjorde man ännu en undersökning och gav henne metacam då man misstänkte att hon hade så ont i munnen att hon inte kunde äta. Hem igen för att se till att Mirjam började äta kunde vi lyckligtvis få henne att smaka och hoppet växer.

Hennes läge är fortfarande kritiskt och vi måste vara realistiska men vi håller alla tummar och tassar att hon fortsätter i rätt riktigt så för att vara på den säkra sidan så kommer vi ta in henne för undersökning imorgon bitti igen!

Alla bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Mirjam”