Redovisning/Uppdatering Seniorerna

Redovisning/Uppdatering Seniorerna

3 September

Redovisning/Uppdatering Seniorerna
Belopp: 12 640 kr

Då har de f.d. avlivningshotade tanterna på 15 år varit hos veterinären för seniorskontroller, vaccination och chippning.

Cleo kunde efter undersökning och tester konstateras vara frisk. Alla prover, värden och tänder såg jättebra ut.

Nemis prover var däremot inte alls bra. Hon har fullt med utslag på kroppen och en himla massa tandsten som behövdes åtgärdas. Dessutom hittade man en tumör på sköldkörteln och man valde att lägga in Nemi för operation direkt. Tumören är avlägsnad och munnen sanerad. Nemis njurprover såg bra ut (som de oftast gör hos katter med hypertyrios) och därför ska proverna tas igen om cirka tre månader.

Tyvärr gick detta kalaset på BRA mycket mer än räknat och vi känner oss återigen relativt nedslagna då ekonomin inte håller.

Vi var även igår iväg på ett nödrop angående en hemlös kattfamilj med små bebisar (uppskattningsvis 6-8 veckor) som lever farligt. Detta har vi ännu inte nödropat om då vi ville uppdatera efter vi varit på plats. Vi ska försöka få in alla på måndag och inmatning pågår.

På lördag ska nästa skyggisfamilj försöka räddas med en mamma katt och hennes fyra ungar.

Det är överväldigande och det tar på krafterna och energin att ständigt skriva och tjata men då vi vet att vi har så många fantastiska följare där ute som stöttar oss ger det oss hopp.

Vill man skänka en slant till Nemis & Cleos faktura går det bra.
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”senior”