Snövit och hennes fyra dvärgar

Snövit och hennes fyra dvärgar

19 April

Snövit och hennes fyra dvärgar

Idag fyller kattungarna tre veckor. Jag och Mammakatt har haft lite olika uppfattning om hur saker och ting ska fungera. Jag ansåg först att Mammakatt med ungar skulle bo i ett eget rum men se det tyckte inte Snövit. Hon bar dem under min säng varje natt så jag gav med mig och ordnade ett krypin i mitt rum. Sen verkade hon vara sur över att jag går till jobbet på dagarna så då började hon gömma ungarna på olika ställen i huset så jag fick leta efter dem. Gärna när det var dags att gå till jobbet. Hon gick efter och skrattade åt mig hela tiden medan jag letade.
Sen fick hon för sig att under soffan i vardagsrummet var bästa stället. Jag sa bestämt nej och som ni säkert förstår blev det inte alls som jag tyckte. Jag har absolut noll att säga till om så nu bor Mammakatt och ungar i vardagsrummet.

Pricken är en liten hona som är den som ställer till det mest. Hon har en liten grå fläck på huvudet därav namnet. Hon kryper överallt och sen verkar hon inte hitta hem igen så hon piper ynkligt. Då får vi hämta henne och som tack får man en puss.

Smulan är vår lilla sköldpadda. Hon kommer alltid tätt efter Pricken. Hon var den som föddes först och den som vill ha mest gos. Hon vill ligga i famnen och borra ner huvudet i armvecket.

Sam & Sonny kan jag inte se skillnad på än. De är båda helvita hanar (tror vi). De två kryper gärna tätt intill varandra och gosar. De piper ynkligt när de kommer för långt ifrån varandra.

/Mvh den totalt överkörda jourmatten