Tassens behöver er hjälp

Tassens behöver er hjälp

12 Oktober

Kära följare – Tassens behöver er hjälp!!!

Som ni ALLA säkert vet och inte kunnat undgå att läsa har vi en längre tid haft problem med ekonomin för vi har haft SÅ otroligt mycket utgifter.

Vi har sedan 1 september redovisat närmre 35 000 kr.

Vi ligger fortfarande inte i fas med våra fakturor och alla bidrag/lotteripengar som kommer in går till att sakta men säkert betala av alla de fakturor som fortfarande hägrar. Det är en tuff situation och jag är trött. Ont i kropp och själ över alla nödrop som jag måste säga nej till. Jag kommer inte ihåg sist när jag faktiskt kunde lägga ner telefonen mer än fem minuter för att ta en ”paus”. Jag jobbar heltid men nu känns det som jag jobbar dubbelt övertid för att kunna hjälpa och framföra det som katterna själva inte kan.

Ni har varit till stor hjälp och det är extremt uppskattat!

Hur ska jag sluta oroa mig att katterna mår bra, får veterinärshjälp och hittar trygga för alltid hem? Det är en ständig kamp och jag kan aldrig slappna av. Nedan kan ni se vad som är planerat i veckan.

Luna, Frans och Siri har alla blivit så pass stora att de börjar bli könsmogna. Siri och Luna är inbokade denna vecka och Frans bokas in så snart han avslutat medicineringen. Kostnad för dessa tre ligger på cirka 3 200 kr.

Escobar som även behöver undersökas för sin allergi ska ha sin andra vaccination och våra f.d. stallkillar Lemmy och Fräs ska ha sin årliga vaccination vilket blir cirka 2 500 kr.

Gosan ska ha sin andra vaccination vilket blir cirka 350 kr.

Nykomlingarna Alex och Sigge ska bokas in för undersökning, vaccination och chippning. Förutsatt att de är kastrerade har vi kostnad på cirka 2 000 kr.

Skyggisfamiljen bestående av mamma och två ungar ska alla bokas in för vaccination, chippning och kastrering. Eventuellt kastrering på ungarna som är närmre sex månader. Kostnad cirka 5000 kr.

F.d. Stallmamman skall kastreras cirka 1 200 kr.

Detta är alltså vad som händer i veckan utöver heltidsjobb och utgifterna är på cirka 14 250 kr OM vi har tur (och jag har säkert missat något). Det känns inte så häftigt med alla utgifter eftersom vi skriver att vi inte klarar av de utgifter vi redan har.

Vi har haft några extrema fall. Misärkatter som satt sig i hjärtat på folk. Katter som folk ömmat extra mycket för. Dessa katter kanske inte är skadade eller i akut behov av hjälp men de är fortfarande katter som behöver oss människor. Katter som har lika mycket värde så SNÄLLA hjälp oss fortsätta hjälpa för även om viljan och orken finns så finns tyvärr inte ekonomin att fortsätta och energin tryter.

ALLA bidrag tas tacksamt emot
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”gåva”