Tassenskatternas Ukrainautmaning

Tassenskatternas Ukrainautmaning

8 Mars

Tassenskatternas Ukrainautmaning

Idag har alla Tassenskatterna samlats på ett digitalt kattmöte och de tycker att det som händer med Ukraina är stor KATTastrof. De har alla kommit överens om att de vill hjälpa sina fyrbenta vänner och kommer överens om att skippa sitt fredagsmys denna vecka och skänka sina slantar för att hjälpa sina vänner i Ukraina.

Nu vädjar de om hjälp av sina underbara följare då de känner att de inte bara vill sitta och titta på. Alla kan göra lite och tillsammans kan vi göra skillnad. Tassenskatterna hoppas att kunna få in en slant för att sedan skicka till de som så osjälviskt hjälper de Ukrainska djuren.

De hoppas även att ni kan komma med förslag på djurhjälpare som riskerar sina liv för att hjälpa dessa stackare. Ge gärna tips på djurhjälpare i kommentarfältet på Facebooksidan. Skulle det komma in många tips på djurhjälpare tycker katterna att pengarna ska fördelas.

Tassenskatterna skippar fredagsmyset. Kan ni göra detsamma och skänka en slant till djuren i Ukraina som behöver all hjälp de kan få?

Alla slantar tas tacksamot emot – stora som små.
Ni vet ju vad man säger: Många bäckar små.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Ukraina”

Tassens katterna har valt att köra utmaningen fram till tisdag 15/3.