Tian till förmån för katter i nöd

Tian till förmån för katter i nöd

30 Januari

Som de flesta vet har vi haft enorma utgifter sedan i höstas. Över 100 000 kr och det har tagit hårt på vår ekonomi då vi ständigt betalar av räkningar. Innan vi hunnit betala av kommer det fler nödrop och fler katter som behöver hjälp och räkningarna blir allt större och svårare att betala av.

Vi har många katter som söker hem och det börjar bli överväldigande för oss då det känns som vi tar ett steg framåt för att sedan få ta tre stag tillbaka. Som vi många gånger sagt har vi viljan och orken att fortsätta kämpa för katter som behöver oss, men utan ekonomin är det omöjligt. Med varje nödrop man får växer oron om att vi längre inte kan fortsätta ekonomiskt.

Vi har nu lite över 3 700 följare och om alla ni fina kattälskare kunde avvara en tia eller mer var, så skulle vi kunna samla ihop hela 37 000 kr och vår ekonomi skulle kunna stabiliseras och därmed kunna hjälpa ännu fler katter utan att vi ständigt skulle behöva ha en klump i magen. Så, kan ni avvara en tia eller mer där alla pengar går till katternas veterinärsvård?

Swish 0761-900668 (Anna Morales)
Märk med ”tian”