Tillfällig paus Skogstrollen

Tillfällig paus Skogstrollen

27 september

Som rubriken lyder är vi tvungna att ta en ofrivillig paus från Skogstrollen. Sist när vi var där fick vi kontakt med en mycket skeptisk granne. Vi förklarade vad vi gjorde där och att vi endast var ute efter att hjälpa katterna som inte tillhörde den gamla damen. Vi trodde att vi i slutet hade fått en bra kontakt med grannen som skulle hjälpa oss att förmedla morgondagens hämtning.

Idag när vi kontaktade grannen för att meddela att vi planerade att komma imorgon och behövde dennes hjälp med förmedling med damen, verkat allt ha vänt och istället för ett samarbete kräver dom att vi har papper med tillåtelse för att hämta katterna (även fast dom själva beskriver katterna som ”vild katter”) och att om vi kommer dit så gör vi olaga intrång på damens tomt.

Vi kommer på måndag ringa till Länsstyrelsen och be om hjälp och framförallt framföra att vi vill hjälpa katterna och kommer bekosta samt stå för infångning själva med tillåtelse från dem. Detta är en tragisk situation där det bara kommer bli värre om vi inte får hjälpa.

ALLA NI SOM IMORGON SKULLE TA EMOT KATTER FÅR GÄRNA KONTAKTA OSS OM NI HAR UNDRINGAR ELLER FRÅGOR.