Två nödrop

Två nödrop

4 April

Två nödrop på två helt olika platser

Fristad sökes i Göteborg 

Tänk om vi kunde klonat oss och varit på båda samtidigt. Tyvärr kan vi inte det och har bara en semifungerande fälla så vi har valt att försöka hjälpa den katt först som vi tror blir enklast att få in. 

Missen på bilden har gått hos upphittaren i ett par veckor och verkar inte ha något hem att gå till. Trots efterlysningar och samtal med grannar verkar ingen sakna kissen. Han är väldigt vänlig men lite blyg och söker sällskap hos upphittarens katter. Han ser ledsen och ovårdad ut. Matstation är upprättad och vi hoppas att denna sötnos går in. 

Den andra katten kommer kräva tid och tålamod då den upplevs vara aggressiv. Enligt nödroparen har den gått i området i ett-två år men först nu när andra katter blir attackerade och hamnar på djursjukhus efter slagsmål har man valt att be om ”hjälp”. Han tros vara en okastrerad hankatt som attackerar både andra katter och gör utfall mot människor. 

Båda katter ska GIVETVIS få vår hjälp men vi kommer behöva fristad och till båda katter som har mycket tid, tålamod och KÄRLEK!

Kan ni öppna ert hem tillfälligt för någon av dessa katter skicka PM! 

Vi står givetvis för all veterinärsvård. 

Alla bidrag tas tacksamt emot! 
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”gåva”