Uppdatering Bella

Uppdatering Bella

20 Maj

Uppdatering Bella
Bella har det som ni kanske läst väldigt jobbigt just nu. I samråd med veterinär har vi nu köpt mousse och andra lätt tuggade delikatesser till Bella för att hon ska få i sig näring.

Avstämning med veterinär görs på måndag och om vi inte ser någon förändring får hon åka in. Bella har gått ner mycket i vikt sedan bebisarna kom. Hon har märkbart ont när hon äter och kanske har det blivit värre sen bebisarna kom då hon givetvis använder munnen mycket för att tvätta dem. Siri (svart) hade från början svårt att komma nära mamma men det gick bra. Nu är det stackars Frans (svart/vit) som har det jobbigt då fristaden märker att Bella ogärna bjuder in Frans till hennes näring trots att Frans gnäller högljutt.

Innan stödmatades de en gång om dagen för att sedan övergå till två gånger per dag. Nu blir det flera stödmatningar då Frans till och med gått ner några gram och tro oss när vi säger att dessa ungar är bra mycket mindre än den ”normala” kattungen. Blir inte Bellas tillstånd bättre bokas hon in men p.g.a. diandet och med tanke på att kattungarna är så små vill man såklart prova allt man kan innan man söver och kollar munnen så snälla håll alla tummar och tassar att mamma Bella, Frans och Siri klarar sig!

ALLA bidrag tas tacksamt emot
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Bella”