Uppdatering II Lucky

Uppdatering II Lucky

2 Mars

Uppdatering II Lucky – Insamlingen fortsätter

Bekräftat pris: 80 000 kr

Då har vi fått prata med ortopeden som tittat på Lucky och hennes röntgenbilder. Hennes högra framben är helt av medan det vänstra frambenet har en böjd fraktur. Denna stackare har haft otroligt ont och igår var hon helt apatisk. Ett tag trodde vi att vi skulle förlora henne då hennes andning blev försämrad och hon blev iskall. Vi fick försiktigt ruska om henne för att få en reaktion.

Man röntgade också buken som var väldigt svullen men hittade inga inre skador och blåsan var intakt. Hon har under natten svarat mycket bra på smärtlindring och kommer att opereras under eftermiddagen. Vi uppdaterar med mer info så snart vi har det. 

Man kommer att sätta in plattor i benen och dessa klarar vissa katter att ha livet ut medan andra kan få problem längre fram och då måste de avlägsnas. Kostnaden på att avlägsna plattorna ligger på 20 000 kr men det är som sagt inte säkert att man behöver göra det.

Hon har ett blåmärke runt sin käke så när hon är sövd kommer man att undersöka käken för eventuella frakturer. Hon har även fortfarande lite blod i urinen och man kommer att utföra tester när hon är sövd.

I övrigt är hennes prognos mycket god trots att det kommer bli en lång rehabilitering för lilla tjejen.

Vi har fått in ca en tredje del av vad operationen kostar så läget är fortsatt EKONOMISKT AKUT för att vi ska klara detta. ALLA bidrag och delningar är enormt värdefulla så TACK för att ni fortsätter att dela.

MASSOR med kramar och nospussar till våra fantastiska följare som har stötta och bidragit till Luckys veterinärsvård Ni är guld värda för oss!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”Lucky”