Uppdatering/Insamling Stallungarna

Uppdatering/Insamling Stallungarna

22 November

I onsdags var vi åter på plats för att försöka få med oss Stallungarna. Vi såg två stycken och båda såg runda ut så vi kan inte utesluta dräktighet. Enligt farbrorn på plats ska där finnas totalt fyra katter kvar men det kan mycket väl finnas fler då vi redan hjälpt 46 katter till trygghet. Vi är oroliga för de som kan vara dräktiga så arbetet fortsätter.

På 4,5 månad har vi redovisat över 90 000 kr vilket är OTROLIGT mycket pengar. Alla fakturor är betalda men ekonomin är i botten.

Vi har två till nödrop där vi lovat att hjälpa en katt som rent ut sagt blivit utkastad och hemlös. Ägaren vill inte veta av honom den andra hänger på ett väldigt olämpligt ställe med farliga människor där den får stenar kastade på sig och vi kämpar med att få ägaren att skriva över katten på oss.

Vi har kostnader på ca 7 500 kr för undersökningar, vaccinationer, chippningar samt kastrering för de katter som inte är dräktiga. Det enda sättet vi kan veta säkert om en hona är dräktig eller ej vid tidigt stadie är genom ett ultraljud vilket innebär fler kostnader. Vi kämpar med insamlingar och lotterier och hoppas ni vill fortsätta kämpa med oss för katternas skull!

Alla bidrag tas tacksamt emot”

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97