Uppdatering/Redovisning/ Insamling Don

Uppdatering/Redovisning/ Insamling Don

28 oktober

Uppdatering!

Vi fortsätter uppmärksamma Dons insamling.
Totalt redovisat för Don 6 158 kr
Tusen tack för alla era bidrag. Det har hjälpt enormt men tyvärr ligger vi back och behöver all hjälp vi kan få för att fortsätta hjälpa katter som fina Don. Vi kan och vi vill men ekonomin begränsar oss tyvärr.

Dagens total: 4 575 kr

Don hittades i måndags sittandes mitt i vägen av ett av våra tillfälliga hem. Hon stannade omedelbart och tog med Don som är i förskräckligt skick. Hos veterinär lyckades vi tyda tatueringen och fick tag i ägarna som inte ville bekosta Dons veterinärs vård eller ha honom tillbaka.

Don är mellan 16-19 år gammal och han blev undersökt och är i dåligt skick. Han väger endast två kilo och skulle utvärderas efter en vecka. Inatt blev Don sämre. Han har tappat aptiten och hinner inte till lådan för att göra sina behov så tidigt imorse kördes han till veterinär. Han har tagit massa med prover och som tur är såg alla bra ut.

Han lämnades kvar ett par timmar och då han är i så uselt skick och inte kunde sövas fick han lugnande för att kunna få manikyr, pedikyr och dessutom har han blivit av med alla hemska tovor. Man har bara kunnat ta bort det värsta för att det skulle göra så lite ont som möjligt och därav de kala fläckarna.

Huden under tovorna såg fin ut och hans aptit kan bero på att han haft ont utav detta. Vi hoppas att gammelgubben äter upp sig annars blir det återbesök om en vecka. Fristaden beskriver honom som en helt ny katt efter han blivit av med tovor och fått manikyr/pedikyr.

Alla bidrag tas enormt tacksamt emot 
Märk bidrag med ”Don”
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97