Vila i frid Mirjam

Vila i frid Mirjam

3 Augusti

Vila i frid vår älskade katt ängel Mirjam! 

Mirjam har fridfullt somnat in. 

Vår älskade Mirjam har haft det så tufft sen hon kom till oss och hon kämpade in i det sista denna tappra tös. Mirjam fick en akuttid igår då hon matvägrat hela helgen. Hon lades in för observation då man ville se till att hon skulle börja äta igen.

Då hennes mun var i katastrofalt skick trodde man att hennes brist på aptit berodde på detta. Vi bad dom göra alla tester på Mirjam igen och denna gång även FIV/FeLV test. Mirjams tester visade positivt för FIV och hon hade ådragit sig en kraftig infektion som hade börjat attackera hennes inre organ. Utan ett fungerande immunförsvar kunde Mirjam inte kämpa mer. 

Hon fick ligga med smärtlindring och dropp hela natten men somnade i morse in fridfullt och utan smärta. Hennes njurvärden hade försämrats på den lilla tid det gått sen vi var där sist och till slut gav Mirjams kropp upp kampen. Enligt veterinär var detta väldigt plågsamt för Mirjam i kombination med hennes dåliga munstatus. Infektionen hade även drabbat mun och luftvägar. 

Mirjam fick en otroligt fin sista tid i sin fristad omgiven av kärlek. Vi skickar all vår kärlek till Mirjam i katthimlen och hoppas att hon känner att hon fått all kärlek sin sista tid. Aldrig glömd, alltid i våra hjärtan.