Akut insamling

Akut insamling

1 Juni

Akut insamling
Intagningsstopp
Varning för låååångt inlägg!

Ja, som rubriken lyder har vi från nu intagningsstopp och viär i AKUT behov av att stärka vår ekonomi för att kunna hjälpa de katter vi tagit in samt framtida nödrop som vi i dagsläget måste säga nej till. Vi försöker så gott vi kan att speca nedan vad vi har att vänta oss:

Silvia: Kastrering, vaccination x2, chippning – cirka 2 000 kr
Misärkatterna: Kastrering, vaccination x2, chippning – cirka 7 700 kr
Elisabet f.d. stallunge – Kastrering, vaccination x2, chippning – cirka 2 000 kr
Misärkattungar (nio stycken) vaccination x2, chippning – cirka 6 800 – 7 000 kr
Misärkatterna: Munsanering, röntgen cirka 15 000 kr PLUS övriga åtgärder i munnen (omöjligt att veta innan röntgen) men förvarnade att det kommer att bli extremt kostsamt)
Shekina lux patella på båda knän cirka 20 000 kr

Utöver dessa har vi Tjorven som är pågående. Vi kommer inte ge oss förrän hon är inne men hon är illa däran och blir mer halt för varje dag. Hon är en ”periodare” vilket betyder att hon inte är på plats regelbundet men vi har daglig kontakt med stallet och är redo att åka så snart hon är synlig. Kostnad ca ????? INGEN aning pga hennes ben men minst 2 000kr för kastrering, vaccination x2 och chippning. Hon kommer mest troligt behöva bli röntgad och bli behandlad för sitt ben.

Alltså har vi MINIMUMkostnader inom tre månader på MINST 56 000 kr vilket INTE inkluderar FORL-tänder som måste dras. Vi känner oss slutkörda och uppgiva. Som ni säkert förstår är detta extremt även för oss och med pågående Covid-19 kommer det bli en extremt tuff tid framöver och visst tappar man ork och lust men samtidigt vet vi hur mycket våra följare gör för oss. Så…. kan vi köra ett sista race ? Kan vi hjälpas åt att hjälpa dessa arma katter?

Vi HATAR att behöva säga nej till nödrop och avlivningshot för det känns som det är vi som tar livet av katterna genom att inte kunna hjälpa.

Alla bidrag hjälper enormt. Stora som små. 
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97

Ps. Bilden är på fina Oliver som är son till finaste f.d. Stallungen Elisabet. Ds.