Akut insamling avslutad

Akut insamling avslutad

29 November

Akut insamling avslutad

Tyvärr kom räddningen för sent och precis nu somnade denna tappra killen tyvärr in.

OBS ej avlivad!

Kissen som hittades apatisk i en trädgård blev i ilfart körd till veterinär. Han kunde inte stå upp eller lyfta huvudet. Han ville så gärna men han kunde inte. När han kom till veterinären kunde han knappt andas och trots alla försök slutade hans hjärta slå när veterinären undersökte.

Vår veterinär var väldigt ledsen och upprörd över hela situationen och det förskräckliga skick han var i. Detta är ett av de värre fall han hade sett. Han hade inte överlevt många fler timmar men trösten är att han slapp dö ute i kylan. Enligt vår veterinär tror han att det funnits underliggande sjukdom då kroppen enligt honom verkar ha magrat av ganska snabbt. Kanske hade han varit instängd någonstans? Klorna var extremt långa och inte blivit vässade eller klippta på väldigt länge. De kommer att fortsätta att försöka tyda tatueringen.

Vi ser att många av er bidragit och det är helt fantastiskt! Till er som vill ha ert bidrag tillbaka och kanske hjälpa någon annan misse ni sett som behöver hjälp så skicka gärna PM till oss med uppgifter så swishar vi tillbaka. Om inte så används bidragen till nästa kisse i nöd.

Tack för att ni finns och vila i frid lille vän.

Bilden är från när katten precis togs in hos upphittaren och därefter blev det sämre då han inte orkade stå upp längre och tillståndet blev sämre och sämre när han hämtades hade man lagt honom i en kartong inför transport med en filt. Då orkade han inte längre stå upp eller lyfta på huvudet. Bild 1 är från när han togs in och bild 2 när han hämtades (vid liv).