Hjälpen kom för sent

Hjälpen kom för sent

30 November

Hjälpen kom för sent

Förlåt oss älskade vän för att du fick lida. Förlåt oss för att vi kom för sent. Kanske var du vilse. Kanske var du sjuk men oavsett ska ingen katt behöva genomgå det lidande du gjorde. Du var tapper in i det sista. Kanske var det för att du visste att du var trygg och i värme. Kanske för att du visste att du slapp somna hungrig. Kanske för att du visste att trots allt fanns det kärlek att få. Älskade lilla vän. Sov gott.

Du berörde oss djupt och trots den lilla tiden du fick innan du vandrade vidare ska du veta att ditt öde berörde många. Aldrig mer ska du gå ensam, hungrig eller utan kärlek. Sov gott tappra katt.

Från Tassens: Detta var ett av de värsta vi sett när vi pratar utmärglad/undernärd. Hela dagen har vi försökt tyda tatueringen men kan inte gå ut med något konkret då vi inte är helt säkra. Vi kommer fortsätta söka och kombinera siffror/nummer för att förhoppningsvis kunna finna ägaren till denna stackars katt.

Vår veterinär uppskattar att killen var en gammal katt, cirka 15-17 år och troligen avmagrat ganska snabbt de senaste veckorna. Det kan ha berott på sjukdom och han kan vart instängd. Vi kommer nog aldrig få veta exakt vad som hände denna stackare.

Vi skickar en stor ros till de som uppmärksammade och tog in katten och till polisen som kontaktade oss och hjälpte med transport till veterinär. Tack till er alla för era bidrag, engagemang och fina ord.