Akut insamling katter i nöd!

Akut insamling katter i nöd!

6 Maj

Vi har nu gått igenom vår ekonomi och det ser inte ljust ut. Vi har i april/maj redovisat cirka 15 500 kr och då har ännu inga av misärkatterna ännu vart hos veterinär. Vi har fått in SÅ många nödrop om katter som far illa och vi har givetvis hjälpt alla vi har kunnat hjälpa. Vi får fortfarande två-tre meddelande per dag om katter som behöver hjälp men vi har inte den ekonomin för att kunna hjälpa. Vi oroar oss dessutom för kostnader för alla misärkatterna vilka kan bli enorma.

Alba och Shekina samt bebisar är inbokade imorgon för kontroll och hälsoundersökning.
Ashera inbokad 12/5 för kontroll och hälsoundersökning.
Feliz, Rosabella och Tindra måste även bokas in och vi känner oss väldigt oroliga över vilka kostnader detta kan medföra beroende på eventuella sjukdomar. Vi misstänker tänder- och ögonproblem.
Fia-Lia måste snart göra nya prover för sin mage. Hon går på specialkost.
Kommande utgifter: Kastrering av Silvia, Tjorven (när vi får in henne) och misärkatten Feliz cirka 3 400 sek.Chippning samt grundvaccination av alla vuxna katter d.v.s . tio stycken blir cirka 10 000 kr (även ungarna när de är gamla nog).

Det känns som vi tagit oss vatten över huvudet nu när vi kollar ekonomin och alla kommande utgifter. ALLA bidrag hjälper enormt mycket!

Swish 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”gåva”

Bild på mamma Elisabet och ena bebisen Oliver