Supermegaakut insamling

Supermegaakut insamling

7 Maj

Alba och Shekina (misärkatterna)

Vi vet inte hur vi ska börja eller ens kunna fortsätta hjälpa alla dessa katter. Vi vill bara sätta oss ner och gråta. Man tappar hoppet och allt känns ledsamt. Alba, Shekina och bebisarna Stella och Luna har idag vart hos veterinär och det är RIKTIGT dåliga nyheter tyvärr.

Alba har kattsnuva och hennes mun är fullkomligt KAOS. Det kommer krävas enormt mycket jobb i munnen då hon har FORL. Hon kan knappt stänga munnen. Som alla vet är det EXTREMT kostsamt med FORL-tänder. Alba är inlämnad för kastrering, vaccination och chippning och det redovisas senare idag.

Shekina har det ÄNNU VÄRRE för även hon har kattsnuva samt dålig mun och lök på laxen har hon patella luxation på BÅDA knäna vilket gör att dom hoppar ur led ofta och det är extremt SMÄRTSAMT och kräver operation. Båda tjejerna har fått antibiotika utskrivet som också redovisas senare.

Vi har tidigare opererat en katt för patella luxation vilket var en extremt dyr operation på 17 000 kr för ETT ben. Alltså operationer för 34 000 kr och då ska även prover tas innan.

Vi har knappt ekonomi för att kastrera samtliga katter och absolut inget över för dyra munoperationer och större ingrepp och vi har ingen aning vad vi ska göra. Vi har tagit oss vatten över huvudet och vi kan inte hålla oss flytande hur vi än vrider och vänder på det.

Shekina kommer inte kunna opereras förrän kattungarna är gamla nog men Albas mun måste åtgärdas snarast. Att kunna samla ihop pengar till Shekinas operation känns helt OMÖJLIGT och vi fasar över i vilket skick de andra fyra misärkatterna kommer vara i. Vi kommer INTE klara detta utan hjälp och klarar vi inte detta kan vi omöjligt fortsätta med Tassens Katthjälp.

Känslorna är många. Det känns tungt och helt omöjligt men vi vill inte bara ge upp utan vi vill i alla fall försöka hjälpa de katter som vi tagit in även om det betyder att Tassens efteråt måste lägga ner.

Vi vet det är tjatigt och vi älskar er alla som stöttar oss med både bidrag och delning och ber om er hjälp igen!

ALLA bidrags tas tacksamt emot
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
SEB: 5699 34 793 97
Märk med ”mamma”