Akut insamling Morris

Akut insamling Morris

27 Mars

Dagens belopp 890 kr (privatbekostat)

För ett tag sedan blev vi kontaktade av ett hem som adopterat en av våra Ringökattungar som fick flytta ihop med Morris.

Hemmet ringde för att de inte kunde behålla Ringökatten och bad oss om hjälp. På plats fanns även Morris som vi inte ville lämna kvar och fick komma till en fristad. Då Ringökatten vaccinerats och chippats av oss förutsatte vi att även Morris hade blivit vaccinerad och chippad av den f.d. ägaren. Tyvärr visade det sig att detta inte var fallet. Morris och Ringökatten har vi inte presenterat då Ringökatten flyttade till ett för alltid hem direkt och för att vi trodde att Morris var en enkel omplacering. Tyvärr hittade vi inget chip på honom och vaccinationskortet var inte uppdaterat.
 
Idag när han skulle få vaccineras och chippas (bekostat av oss privat) så tittar man i Morris mun och finner en mindre katastrof.  Morris har FORL och behöver båda röntgas, munsaneras och opereras. Det VÄRSTA är att det fanns en forl-försäkring på Morris som aldrig förnyades så nu sitter vi rent ut sagt i skiten IGEN!

Vad vi trodde var en enkel omplacering blir nu en mardröm då vi faktiskt inte i dagsläget kan hjälpa Morris med hans FORL så vi vädjar till er alla om ni har möjlighet att skänka en slant till Morris så tas det tacksamt emot. Vi har intagningsstopp med reservation för sista Stallungen. Det känns stressigt och ledsamt att sitta i denna sits när vi redan är på väg att kanske behöva lägga ner Tassens. Kan ni hjälpa oss att hjälpa Morris?

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Morris”