Tassens Katthjälp Uppdatering

Tassens Katthjälp Uppdatering

26 Mars

Vi har sedan vi startade Tassens haft stora utmaningar och utgifter men även kunnat hjälpa oändligt många katter att hitta hem. Allt detta tack är vare er, våra fantastiska följare. ️Men nu står vi i valet och kvalet om hur och om Tassens kan fortsätta att rädda och hjälpa katter. Att räkna ihop våra redovisningar från Tassens start tog tid men här är en ungefärlig uppskattning av det som finns på sidan.

2017 apr-dec 99 797 kr
2018 jan-dec 111 447 kr
2019 jan-dec 173 142 kr

Totala veterinärsräkningar redovisat (inkluderar inte avmaskning, skabbmedel etc. som vi har bekostat själva). BARA Stallungarna har kostat oss ca 8 000 kr i avmaskning- och skabbehandling) och sedan står vi givetvis för alla bensinkostnader själva (flera 100 tals mil). Det blir såklart en himla massa utgifter och tyvärr är det inte lägre hållbart.

Vi ligger ständigt efter med betalningar och hinner liksom aldrig komma ikapp för att hamna i fas. Vi har inget skyddsnät och inga pengar över för nya katter. Vi har heller inget skyddsnät om någon av de nuvarande katterna skulle behöva veterinärs ård. Då vi inte kan hjälpa eller ta emot fler katter (med reservation för den sista stallungen) så vet vi inte hur vi ska kunna fortsätta att fungera mer än att ge råd och annan hjälp som inte kräver ekonomiska utgifter. Vi är ledsna och vet inte vad vi ska göra.

P.g.a. oroligheterna som händer världen runt kan vi inte sätta ett datum för nästa Tassträff och vi kan bara fortsätta att lägga ut lotterier för att försöka täcka de utgifter vi har för nuvarande katter. Vi kommer givetvis fortsätta uppdatera om de katter som söker hem men om det är lite tyst från vår sida så vet ni varför.

Som sagt gör det ont i våra hjärtan när vi vet av tidigare erfarenhet att så många katter kommer behöva hjälp under våren men trots vår vilja och vårt engagemang kan vi inte under dessa tider fortsätta när vi har en såpass ostabil ekonomi. Tack till er alla som stöttat oss och alla katter i nöd vill ni hjälpa oss att fortsätta kunna jobba för katternas rättighet tas alla bidrag tacksamt emot.

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Tassens”