Akut Insamling/Nödrop

Akut Insamling/Nödrop

9 April

Kattungen Fia-Lia 6 månader

Fristad löst!

Fristad sökes omgående i Gbg – Obs utan andra djur.

Lilla Fia-Lia följde efter upphittaren sent i lördags kväll. Hon satt och skrek i flera timmar tills hon fick komma in i värmen och få mat. P.g.a. allergier kunde Fia-Lia inte vara kvar och fick komma till oss.

Vi hittade ett chipnummer men det var inte registrerat. Efter en del detektivarbete lyckades vi spåra ägaren. Ägaren vill omplacera Fia-Lia då det inte funkar hemma. Lilltjejen har sedan två månader haft extrema problem med magen och vart inne för tester och lämnat avföringsprover men i nuläget blir det inte bättre. Vi har nu fått ta del av hennes journaler och det visar sig att hon har en infektion. Detta går över av sig själv tids nog och under tiden får hon äta skonmat. Hon får fortiflora dagligen och canicur vid behov.

Tyvärr måste Fia-Lia p.g.a. smittorisken hitta en ny fristad utan andra djur där hon får vara tills hon tillfrisknat. När hon är symptomfri måste hon göra ett nytt test. Fristaden ska finnas i Gbg och ha möjlighet att ta henne till vår veterinär vid minst två tillfällen. Kan ni erbjuda Fia-Lia en trygg fristad skicka pm.

Alla bidrag tas tacksamt emot
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Fia”