Megaakut nödrop/insamling

Megaakut nödrop/insamling

12 April

VARNING FÖR STARKA BILDER

Detta är ett av de VÄRSTA fall vi har sett. Katterna har levt i EXTREM MISÄR.

En av honorna födde två kattungar igår.
En av de andra honorna på tio år är på gång att föda.
Dessa stackars små liv är det riktigt synd om och de har behandlats så extremt dåligt i många år med kull på kull. Inga hälsoundersökning. Inga vaccinationer. Ingen som brytt sig om hur de har det. De är alla extremt magra och hungriga. Katterna är så smutsiga, nerkissade och deras päls är full med bajs.

Fristad till fyra högdräktiga honor sökes akut i Göteborg
Vi har idag fått ett riktigt hemskt nödrop där 28 okastrerade katter har hållits i en lägenhet under många år. Flera föreningar har blivit kontaktade och för att hjälpas åt att få katterna därifrån har vi sagt ja till att hjälpa de fem honorna som var kvar med elva okastrerade hanar.
Honorna är mellan sex och tio år gamla och samtliga är högdräktiga.

En av honorna födde två kattungar igår. De katter som fått hjälp tidigare har vart i extremt dåligt skick. Även dessa är även i extremt dåligt skick och det gör ont i hjärtat. Mammakatt på bild kan knappt öppna ögon eller stänga munnen. En av de omhändertagna honorna har fött döda bebisar. De är magra och har problem med ögon och tänder. Vi försöker hjälpa dessa från misären men vi behöver återigen er hjälp och det är akut. Ni som kan ställa upp som fristad skicka pm. Vi kan inte utesluta att samtliga är dräktiga förutom mamman som idag har fött två ungar. Håll tummar och tassar att de små liven klarar sig.

Vi behöver ekonomisk hjälp och alla bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”Akut gåva”