Akut jourhem sökes

Akut jourhem sökes

5 Februari

Akut jourhem sökes i Göteborg

Vi söker akut jourhem till Ronja, fyra år och Cammy två år. De är mor och dotter, har alltid bott ihop och ska fortsätt med det.

De kom till oss i panik igår p.g.a. ett akut avlivningshot. Inte från förra ägarna utan från en annan person i omgivningen. De fick hålla katterna gömda för att inte riskera att de blev skadade eller skjutna. Vi har en tillfällig lösning av jourhem några dagar men p.g.a. utlandsresa kan de inte stanna där.

Vi behöver nu hitta ett jourhem till dem som de kan landa i medan de söker nytt hem. Tjejerna kommer bli kastrerade, chipmärkta och få sin första vaccination på onsdag. Vi skulle gärna se att jourhemmet kunde ta emot dem efter det. De kommer behöva få en andra vaccination om tre-fyra veckor hos en av våra veterinärer.

Ronja är matglad och älskar att gömma sig i påsar, grottor eller under täcken. Hon är en go tjej som gillar att gosa. Hon är däremot inte jätteförtjust i andra katter än sin dotter.

Cammy är lite mer försiktig men gillar gos hon med. Hon gillar de andra katterna i jourhemmet och vill helst ligga och spana på allt som händer.

Kan ni ställa upp för tjejerna tills de hittar sitt nya för alltid hem? Skicka ett PM till oss.