Akut nödrop dräktiga Dolores

Akut nödrop dräktiga Dolores

25 Juni

Fristad löst!

Akut nödrop dräktiga Dolores.
Fristad sökes omgående i Göteborg med omnejd

Sent igår fick vi kontakt med en person angående Dolores som både är hemlös och högdräktig. Dolores har i ett års tid gått runt i områden där ingen känner sig vid henne och hon är varken chippad eller id märkt.

Förra året fick hon kattungar utomhus som aldrig hittades. Man sökte till och med efter de små liven med värmekamera men inga ungar fanns. Då detta är nära skog är det möjligt att räven tagit ungarna.

En farbror i området började mata Dolores dagligen. Farbrorn är väldigt sjuk och spenderar mestadels av tiden på sjukhus så nu finns det ingen som ser efter Dolores.

Hon är utan tvekan högdräktig och misstänker att det inte är långt kvar. Vi vill låta Dolores föda i trygghet för att sedan kunna ge henne och de små ett värdigt liv fullt av kärlek och trygghet.

Dolores är runt 1-2 år gammal tror vi. Hon är extremt kelig, gosig och kontaktsökande och vill bara sitta i knät och spinna. Vi vill hjälpa Doris men vi behöver en trygg och långvarig fristad där hon och bebisarna får bo tills det är dags att hitta för alltid hem. Vi kommer givetvis bekosta all veterinärsvård.

Kan ni öppna ert hem tillfälligt för Doris så skicka pm.