Akut Nödrop/Insamling

Akut Nödrop/Insamling

3 December

Akut Nödrop/Insamling

Stödhem sökes AKUT till fyra kissar i Göteborg med omnejd

Det är inte första gången vi får nödrop från detta ställe då det ofta är folk som dumpar katter hos denna eldsjäl. Allt eftersom har eldsjälen gjort iordning för de stackars katterna med både infravärme, mat och varma krypin för att de ska slippa frysa och gå hungriga. Men givetvis måste katterna in. Chip måste dubbelkollas och de måste kastreras om de inte redan är det.

För att vi ska kunna hjälpa dessa katter så behöver vi både jourhem och tyvärr tillåter inte vår ekonomi oss att bara ta in katter utan att ha medel för att kunna ta dem till veterinär. Tre av katterna verkar vara yngre (cirka sex månader) så dessa kan vara utefödda medan den fjärde ser ut att vara lite äldre.

Vi söker kattvana stödhem i Göteborgsområdet som kan ställa upp en längre period (minst tre månader). Vi önskar att stödhemmet har tillgång till egen bil och kan hjälpa med att ta katterna till veterinär vid minst två tillfällen, något som vi givetvis bekostar.

Kan ni öppna ert hem skicka PM, för vi kommer inte att placera någon katt i stödhem där de blir ensamkatt utan söker främst hem som kan ta emot två alternativt hem som har en trygg katt hemma.

Alla bidrag tas tacksamt emot!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
”Akut nödrop”