Uppdatering Kolonikatterna IV

Uppdatering Kolonikatterna IV

4 December

Uppdatering Kolonikatterna IV

Fler stödhem sökes i Göteborg.

Imorgon tar vi emot nästa omgång med kolonikatter och vi hoppas att vi får in så många som möjligt.

Vi behöver dock fler stödhem för det har dykt upp fler katter vilket betyder att det är fler katter än vad vi räknade med och vi behöver HJÄLP. Vi söker stödhem som antingen har katter och kan ta emot en eller flera alternativ att man tar emot två då vi tycker det är synd att de små ska behöva bo utan kattsällskap.

Vi har ingen aning hur lång tid det tar att hitta föralltidhem men då det rör sig om så många katter så önskar vi att stödhemmet ska kunna avvara MINST tre-sex månader på dessa pälsklingar eller t.o.m. längre tid. Det är helt beroende på hur snabbt kissarna socialiseras och lär sig att lita på oss. Katterna är mycket avvaktande mot oss människor och behöver tid och tålamod. Man bör ha kattvana (gärna med skyggisar).

Då det även rör sig om många katter och vi jobbar heltid så hade det vart bra om stödhemmet har tillgång till bil och kan ta katten/katterna till veterinär vid två tillfällen. Första gången för kontroll, kastrering, vaccination och chippning och andra gången för den sista vaccinationer.
Kan ni öppna ert hem skicka PM.

Vill ni skänka en slant går det naturligtvis bra.
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”Kolonikatterna”