Akut Nödrup/Insamling

Akut Nödrup/Insamling

16 Juni

Akut Nödrup/Insamling

Stödhem sökes AKUT I Göteborgsområdet.

Idag fick vi en vädjan angående total tretton katter varav sju är ungar. P.g.a. olika omständigheter måste alla katter (vilka alla är okastrerade) omedelbart få vår hjälp och komma in i tryggheten innan läget försämras och något hemskt händer katterna.

Den info vi har är att där är sex ”vuxna” katter i åldrarna ett-tre år. Två stycken honor som fått varsin kull och resterande är hanar. Vi har INTE plats och vi har INTE ekonomin att hjälpa dessa katter utan vi behöver er HJÄLP AKUT.

Har ni redan skickat intresse om att ställa upp som stödhem gör det igen. Vi söker stödhem till samtliga katter omgående. Mammorna och deras ungar kommer att gå tillsammans och därför behövs ett stödhem till kattfamilj ett och ett stödhem till kattfamilj två. Utöver detta sökes givetvis stödhem till de resterande fyra hankatterna.

Mammorna är tama likaså två av hanarna medan de andra två är lite blyga. Kattungarna har haft lite människokontakt så de behöver eventuellt socialiseras.

Kan ni ställa upp som jourhem till en av kattfamiljerna eller en eller två av hanarna så snälla skicka PM direkt. Vi står för ALL veterinärsvård.

Uppskattningsvis kommer vi ha utgifter på cirka 20 000 kr så ALLA bidrag hjälper enormt mycket!
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med ”akut nödrop”