Akut stödhem sökes till Milo i Göteborg

Akut stödhem sökes till Milo i Göteborg

30 Juni

Akut stödhem sökes till Milo i Göteborg

Vår söta Savannahkatt Milo söker ett nytt stödhem omgående där han får vara ensamkatt. Tyvärr funkar det inte med nuvarande stödhemmets andra katter och situationen är ohållbar. Han måste helst hitta en lösning innan nästa torsdag då stödhemmet kommer ha kattvakt och anser att det blir för tufft för kattvakten att ta sig an deras egna katter och Milo.

Milo är en väldigt speciell katt. Vi kan inte mycket om rasen men vad vi vet är att han är otroligt aktiv, smart och vill ständigt vara med. Milo är verkligen högt och lågt och har man ömtåliga saker på fönsterbrädor eller diskbänk bör dessa flyttas undan då ha som sagt är högt, lågt och överallt. Milo är även väldigt smart och har inga problem med att öppna dörrar så man får se till att dörrarna är låsta.

Han söker ett stödhem i Göteborg som kan ha honom tills han är redo att söka efter sitt föralltidhem vilket kan ta en stund då ett väldigt speciellt kommer att krävas för denna busiga katt. Han är otroligt kärvänlig och social och gillar att vara sin människa nära.

Han är kastrerad, chippad och vaccinerad. Kan ni ställa upp som tillfälligt hem åt Milo så skicka PM.