Månadens Utgifter Juni

Månadens Utgifter Juni

1 Juli

Månadens utgifter – Juni

Totalt: 24 263  kr

Då summerar vi majs utgifter och detta är något som vi gör varje månad så att ni ska få en bättre överblick.

Detta är någon vi kommer försöka göra varje månad så att ni får en liten uppställning.

Vi har det senaste haft STORA utgifter och vi går verkligen på knäna för att få ihop allt och för att kunna fortsätta hjälpa katter i nöd. Alla bidrag uppskattas enormt mycket. Många bäckar små..

Signe – 1 375 kr
Selma – 580 kr
Vispen – 2 183 kr
Chanel, Chia och Chloe – 3 660 kr
Evert, Elsa och Ellinor (Elsas ungar) – 1 230 kr
Elsa – 2 030 kr
Elis och Per – 1 040 kr
Maze – 420 kr
Frans – 8 491 kr
Övriga Utgifter (skabbmedel, medicin, specialfoder, kattsand)  – 3 254 kr

Sötaste Signe som kom till oss efter att ägaren hotade med att lämna henne i skogen har kastrerats, chippats och vaccinerats. En helt underbar liten katt som flyttat till sitt föralltidhem.

Selma som kom till oss i december var inne för en liten kontroll då hon hade en svullen tutte. Allt såg bra ut och lycka för Selma som blivit adopterad av sitt jourhem.

Vispen är vår Volvokatt som hittades på Volvos testbana där han var utsatt för stora faror. Trots flertal efterlysningar har ingen ägare funnits så denna goa och keliga kille har nu blivit kastrerad, vaccinerad och chippad.

Chanel, Chia och Chloe kom till oss efter att deras matte dött och de bodde själva kvar i lägenheten. En superhärlig trio som nu blivit kastrerade, vaccinerade och chippade. Tjejerna kommer snart att söka sina föralltidhem.

Elsa och henne små Evert, Ebba och Ellinor kom till oss ihop med nio andra katter. Ungarna som är tolv veckor har chippats och vaccinerats och mamma katt har blivit kastrerad, chippad och vaccinerad. Även dessa godingar kommer snart söka sina föralltidhem.

Elis och Per har kastrerats, vaccinerats och chippats. De har det superbra i sitt jourhem!

Maze har fått sin andra vaccination och även funnit sitt föralltidhem.

Frans, vår stackars oturfågel har fått åka in akut då han kissade blod. Man gjorde ultraljud och tyckte man kunde se vad som kan vara urinsten. Frans väggar på urinblåsan var väldigt tjocka så man misstänkte även en kraftig inflammation. Han har idag fått en akut remiss för att göra ännu ett ultraljud då man tycker att han blöder för mycket och så ska det givetvis inte vara. 

Vill man skicka ett bidrag går det bra.
Swish: 123 583 84 53
BG: 5599-1764
Märk med  ”månadens utgifter”

Bild på Elsa och Gerd.