Fritz har varit hos veterinären

Fritz har varit hos veterinären

18 Oktober

Idag har fina Fritz som kom till oss för ett par månader sedan vart hos Torslanda Djurklinik då han bokstavligen talat är helt skev i kroppen. Idag har man gjort en enkel slätröntgen för att se till hur det såg ut med Fritz skelett och så att hans organ inte kommer i kläm.

Röntgen visar en knäck på svansen, skevt bäcken och att bröstryggen är sned. Man har konstaterat att detta är medfött och man har även undersökt Fritz. Han visar inga tecken på att ha ont någonstans och är en livlig och sprallig kattunge. Förutom skelettet var allt utan anmärkning.

Givetvis måste man ha koll på Fritz så att han inte börjar visa att han har ont. Problemet för Fritz är att han inte vuxit klart ännu och då man inte vet hur det utvecklar sig så kan han få problem i framtiden men vi hoppas att han kommer utvecklas fint utan problem.

Veterinär misstänker även att han kan få problem med artros men vi hoppas att den dagen Fritz annons kommer ut att vi kommer hitta ett speciellt och kärleksfullt hem till killen som bara vill bli älskad.