Insamling

Insamling

22 Juni

Nödrop/Insamling

Det känns supertråkigt att behöva skriva ett sånt här inlägg varje månad men det är så det är. Sanningen är att vi har det extremt tufft ekonomiskt och de katter vi tagit oss an har visat sig behöva mer vård än vad vi någonsin kunnat ana. Det spelar ingen roll hur mycket vi än vrider och vänder på pengarna men vi får inte ihop det.

Vi är givetvis extremt tacksamma för alla bidrag som kommer in och de hjälper jättemycket. De håller oss flytande men tyvärr är utgifterna mycket större än vad vi lyckats samla in till katterna och vi har mycket utgifter kvar. Utgifter som vi inte själva klarar.

Totalt sedan april tills idag har vi haft utgifter på 47 200 kr och då har vi en del kvitton som ej är redovisade. För Stallungarna (50 katter) förra sommaren/hösten hade vi utgifter på över 50 000 kr och det har satt sina spår.

Endast två av misärkatterna har munopererats och kommande utgifter för misärkatterna ligger på absolut minimum 15 000 kr då vi inte räknat med eventuella åtgärder i munnen/forltänder. Inte heller har vi räknat med Shekinas kostnader för patella lux operation på båda knäna (minimum 20 000 kr).

Sebastian och Shekina ska opereras i munnen på torsdag. Minimumkostnader 2 500 kr per katt men med eventuella forltänder kan det bli väldigt dyrt.
Stallungen Elisabet och hennes små ska vaccineras, chippas och Elisabet ska kastreras. Kostnad cirka 3 200 kr. 
Vi har flertal katter som ska ha sista vaccination.

Vi vet inte längre vad vi ska göra. Det är tröttsamt och krävande att lägga hela sin vakna tid för att vädja för katterna men det går ju inte att ge upp. Det går inte att ta en ”paus” från detta viktiga jobb. Katterna behöver oss och vi behöver er för att kunna hjälpa alla.
Era bidrag och delning är enormt viktiga.

Modeller: Nisse & Oliver (fd Stallungar)

Swish: 0761-900668 (Anna Morales)
Seb: 5699 34 793 97
Märk med ”gåva”