Lotteri Klösträd

Lotteri Klösträd

Lotteri Klösträd

Vi har helt enkelt inte haft tid att lägga lotterier men då det börjar sina i kassan kör vi nu ett lotteri med klös för att mäkta med alla utgifter vi haft.

Vinstchans:

Ljusgrå

Stadigt klösträd med mjuk sovgrotta, rund tunnel, bekväm säng och bräda för klovård. Mått: H 116 x L 108 x B 74 cm original

Klösträdet är ett medelstort, kompakt klösträd som är enkelt att integrera i varje rum. En klösbräda med en sisal-klösmatta ger katten ytterligare en möjlighet till de många klösstolparna att klösa och vässa sina klor. Kattungar och äldre katter kan använda klösbrädan för att klättra upp. Katten kan glädja sig över många olika stora ligg- och sittplatser. Förutom den lustiga plattformen, formad som en tass, finns också en mysig grotta att dra sig tillbaka och gömma sig i. I den stora, runda hängmattan och i sovgrottan kan katten vila upp sig från sina äventyr. Längst upp hittar katten en mysig, oval säng med en kant runtom att luta sig mot. Sängen är stor nog även för stora kattraser eller flera katter, om de vill sova tillsammans. Sängen fästs med ett gummiband och kan tas av och rengöras.

Lotterna kostar 10 kr/st och det finns 400 lotter
Swish: 1235838453
Märk med ”klös”

Om man vill får man gärna swisha de extra 3 kr som det kostar oss att ta emot en Swish men absolut inget tvång.