Lotteri Klösträd

Lotteri Klösträd

27 September

Lotteri

Vi har tagit in många katter den senaste tiden. Kostnaden för mat, sand, veterinärsbesök och avmaskning överstiger vår skrala kassa. Därför får vi köra en del lotterier framöver och vi börjar med ett klösträd.

Vinstchans:

Klösträd, passar stora katter, med långa tjocka klösstammar med elva cm diameter, två stora hålor, en oval liggplats samt en mysig säng med avtagbara och tvättbara kuddar.
Mått: H 138 x L 70 x B 41 cm.

Klösträdet i elegant grått med strukturmönster i form av rankor och blommor är ett iögonfallande träd! Stora, mjuka vadderade liggplatser erbjuder gott om plats även för större kattraser, där de bekvämt kan ligga och kika på omgivningen eller slumra.

På den extra höga klösstammen av grå, tålig natursisal kan katten ägna sig åt den dagliga klovården, och där har den möjlighet att sträcka ut sig och tänja kroppen riktigt när den klöser.

Gömma sig, leka, dra sig tillbaka för lugn och ro och sova – allt detta kan katten göra i den stora grottan med två separata våningar. Överdraget på den mysiga sängen med kant längst upp kan tas av och maskintvättas.

Det finns 500 lotter och de kostar 10 kr styck.
Swish: 123 583 84 53 (Tassens katthjälp)
Märk med ”klös”

Man får gärna skänka swishavgiften på 3 kr/per swish men det är absolut inget krav.