Lotteri XL Klösträd

Lotteri XL Klösträd

27 November

Lotteri XL Klösträd till förmån för Kolonikatterna 

Vi har nu räddat nio katter men det finns minst åtta katter kvar så vi kör nu ett lotteri där alla pengar oavkortat går till kolonikatternas veterinärvård. 

Vinstchans:
Vinnaren väljer mellan färgerna crème, brun eller grå.

Variationsrikt och stabilt klösträd XL med extra tunga träplattor, från hållbart skogsbruk, sisalklädda stammar Ø 11 cm, plyschgrotta, fem liggplatser med tvättbara kuddar. 

Mått: H 175 x L 95 x B 78 cm.

Det stabila klösträdet XL kan erbjuda en mängd omväxlingsrika liggplatser samt en rymlig grotta som mysig plats att dra sig tillbaka på. Grottans runda ytterväggar är täckta av plysch i en färg som passar till de vadderade och kviltade liggplatserna. Trädets naturliga och neutrala färger smälter in i de flesta rum.

Etagerna består av äkta, obehandlade träplattor som härstammar från miljövänligt och hållbart skogsbruk. De tunga plywoodskivorna stabiliserar dessutom klösträdet.

Kuddarna och de båda mysiga sängarna med höga kanter fixeras med kardborreband på plywoodetagerna och kan inte halka omkring när katten leker och busar. De kan enkelt tas av och tvättas bekvämt i tvättmaskin vid behov. Den stabila hängmattan kan också tas av från träramen och tvättas i maskin i upp till 30 °C.

Lotterna kostar 10 kr/st och det finns 550 lotter.
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”XL”