Lotteri XXL Klösträd

Lotteri XXL Klösträd

26 Oktober

Lotteri XXL Klösträd

Till förmån för veckans alla veterinärsutgifter

Vinstchans:

XXL-klösträd med en stor koja, hängmatta, två gosiga bäddar och flera plattformar, klösbräda som klätterhjälp, idealiskt klösträd för flera katter samt förstora kattraser.

Mått: H 175 x L 100 x B 118 cm

Detta stora, mycket stabila och massiva klösträd erbjuder också stora och tunga katter gott om möjligheter att klösa och en mängd liggplatser. Över den praktiska landgången med två tåliga sisalmattor kommer även små eller äldre katter enkelt upp i trädet. De många sisalstammarna är 11 cm tjocka och inbjudande att klösa på, och på den extra långa sisalstammen kan katten sträcka ut sig ordentligt medan den sköter sin klovård – på så sätt skonas din inredning och tapeterna från klösattacker. Storleken på klösträdet gör det perfekt för hushåll med flera katter och stora kattraser.

XXL klösträdet med stege har en stor fördel jämte andra klösträd: det kan monteras ihop på två olika sätt, så det kan utformas flexibelt och optimeras till platsen där det ska stå. Trädet kan monteras ihop i vinkelform om det ska placeras i ett hörn eller vikas ut till en bred lek- och klättervägg. Klösträdet står stadigt med de tunga bottenplattorna, men när det monteras i vinkelform är det särskilt stabilt.

Lotterna kostar 10 kr/st och det finns 600 lotter.
Swish: 123 583 84 53
Märk med ”träd”