Malte söker jourhem

Malte söker jourhem

9 Mars

Malte söker Jourhem i Göteborg 

Malte som är runt sju-åtta år har inte haft det lätt. I alla dessa år har han levt som hemlös och blivit matad. Men när personen som matade honom gick bort så fanns där inte längre någon mat till Malte. 

Vi åkte och fångade in Malte och tog honom till veterinären och det visade sig att han var mycket dålig. Han hade någon slags inflammation i kroppen och väldigt hög feber. Malte fick en redig penicillinkur och tack och lov blev han bättre. Igår kastrerades och vaccinerades han så nu är han redo att hitta ett jourhem där han kan få blomma ut i sin egen takt. 

Malte ska vaccineras igen om cirka tre-fyra veckor så ett plus är om jourhemmet har tillgång till bil och kan ta honom till veterinär som bekostas av oss. 

Malte har inte haft mycket kontakt med människor och är därmed lite försiktig och blyg. Han kan fräsa till ibland men har aldrig gjort utfall och enligt oss finns det potential för Malte och vi tror att med tiden att han kommer bli en riktig kelgris. Man behöver bara ha lite tid och tålamod.

Kan ni ställa upp som jourhem till Malte så skicka pm.